Fiken logo
Kuber logo
giang.chu@kuber.no
980 52 546
Gå til nettside
Åpne i Google maps

Kuber

Kuber er et dedikert og nytenkende regnskap og rådgivningsfirma med lidenskap for små bedrifter. Vi er autorisert regnskapførerselskap og er medlem av Regnskap Norge.

Kuber er et proaktivt regnskapskontor. Vi ønsker å bygge et trofast og tett samarbeid med våre kunder. På den måten vil vi fortløpende oppdateres om endringer i ditt selskap, og kan komme med gode råd og riktige løsninger, som hjelper deg å jobbe mer effektiv og få full kontroll over din økonomi.

Vi leverer gode skreddersydde regnskapstjenester tilpasset hver enkelt kunde sine behov og ønsker. Målet er at vi med vår kompetanse om regnskap, vekst og utvikling – kombinert med din kunnskap om det du er god på – skal videreutvikle din bedrifts potensiale og skape sunn vekst.

Kuber holder til i Sollia 9 i Trondheim, og kan kontaktes på e-post giang.chu@kuber.no, eller på telefon 980 52 546. Kuber tilbyr blant annet hjelp med regnskapsføring, lønnskjøring, årsoppgjør og rådgivning. Du finner mer informasjon på Kuber sine nettsider.

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter