Fiken logo
Se flere regnskapsførere

Regnskapsfører som kan Fiken

Finn regnskapsfører som kan Fiken. Som rådgiver, sparringspartner, eller om du trenger hjelp til hele - eller deler av - regnskapet.

Illustrasjon med Fiken-figurer
Hmm... Vi fant ingenting, prøv å søke etter noe annet?
ÅrsoppgjørLønnskjøringRegnskapsføringRevisorRådgivning
Hestø Regnskap logo
Anbefalt

Hestø Regnskap

Privateigd regnskapsfirma som kan tilby garantert en til en kundeforhold.Fritatt for byråkrati og videresendings politikk.Rett og slett hyggelig regnskapsføring og priser

Ta kontakt
Folkelig Regnskap logo
Anbefalt

Folkelig Regnskap

Folkelig Regnskap AS - for de minste. Er du liten, eller kanskje fører regnskapet selv og trenger litt hjelp og bistand? Da er vi den rette samarbeidspartner for deg. Vi har utviklet et konsept som heter Folkelig Regnskap, ja det skal være folkelig. Det skal være enkelt å komme i kontakt med oss og det skal være enkelt å få hjelp. Tar du kontakt med teamet i Folkelig Regnskap, vil du møte dyktige mennesker som har spesialisert seg på startup-selskaper og selskaper som gjør det meste selv. Folkelig regnskap er et konsept som passer store og små. Hos Folkelig Regnskap får du Regnskapshjelp Funksjonshjelp i system som brukes Bistand til å automatisere regnskapet Årsoppgjørshjelp Om spørsmålet er hvordan man fører husleie i regnskapet, hvilke merverdiavgiftskoder som skal brukes eller hvordan koble regnskapet mot bank, er våre mennesker i Folkelig Regnskap klar til å hjelpe. Ingen spørsmål er for store eller for vanskelig. I Folkelig Regnskap er vi klar til å hjelpe for å finne de riktige løsningene for ditt selskap.

Ta kontakt
Leinonen logo
Anbefalt

Leinonen

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap med 12 ansatte. Du finner oss i lyse lokaler bare 450 meter fra Nationaltheatret. Vi tilbyr regnskap fra A til Å, lønnstjenester og annen rådgivning. Vi har god erfaring med Fiken og fører gjerne i det programmet. Vi jobber med både små og mellomstore selskaper i alle bransjer.

Ta kontakt
Gerhard & Sønn logo
Anbefalt

Gerhard & Sønn

Gerhard & Sønn er spesialist på regnskap for artister, produksjonsselskaper og andre kreative sjeler.

Ta kontakt
Unikum Regnskap logo
Anbefalt

Unikum Regnskap

Vi tilbyr alt av regnskapstjenester som din bedrift har behov for. Vi tilpasser oss til kundene og gjennom et aktivt samarbeid, hjelper vi våre kunder til å nå sine mål.

Ta kontakt
Son Regnskap logo
Anbefalt

Son Regnskap

Son Regnskap er et lite regnskapskontor med lokaler i Son sentrum. Vi i Son Regnskap påtar oss oppdrag for små og mellomstore bedrifter i hele Norge og levere alle regnskapstjenester. Vår visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir korrekt ført og til avtalt tid. Våre regnskapsførere har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet. Så hvorfor velge oss? Det er mange faktorer som spiller inn ved valg av regnskapsfører. Vi i Son Regnskap velger og tro at kombinasjonen mellom effektive løsninger, pris, høy kompetanse og tilgjengelighet er det som markedet og våre kunder i større grad etterspør. Som kunde i Son Regnskap står du fritt til å velge om du vil gjøre litt av regnskapsjobben selv, eller sette deler av regnskapet, alternativt sette vekk hele regnskapet til oss. Mange av våre kunder benytter i dag Fiken derfor har vi valgt å spesialisere oss på Fiken og kjenner derfor dette systemet veldig godt.

Ta kontakt
JI Thomassen Regnskap logo
Anbefalt

JI Thomassen Regnskap

Vi er en fleksibel, uavhengig og fortrolig samarbeidspartner med god kjennskap til flere ulike systemer og applikasjoner, som har vært med på Fiken-bølgen fra starten av. De fleste av våre kunder gjør regnskapet selv og får hjelp ved behov, samt ved årsavslutning.

Ta kontakt
Tallhuset logo
Anbefalt

Tallhuset

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er behov for bistand eller du vil ha en kontroll av regnskapet du har ført selv. Blant våre kunder har vi også en del Fiken-brukere som ønsker at vi gjør deler av jobben med regnskapet. Vi er fleksible og finner løsninger og en arbeidsdeling som kan justeres underveis.

Ta kontakt
Cirrus Regnskap logo
Anbefalt

Cirrus Regnskap

Vi tilbyr regnskapstjenester tilpasset den enkelte kundes behov. Kvalitet, tilgjengelighet og kompetanse er våre kjerneverdier. Vårt mål er å tilby en ekspertise og service du ikke får andre steder.

Ta kontakt
Devold Consulting logo
Anbefalt

Devold Consulting

Trygg næringsdrift er vår målsetning for deg som Fiken kunde. Vi ser deg, lytter til din problemstilling og løser saken på en god måte. Som din Fiken regnskapsfører leverer vi kvalitet og trygge løsninger.

Ta kontakt
Alfaset Accounting logo
Anbefalt

Alfaset Accounting

Alfaset Accounting AS har tilbud regnskapstjenester i Oslo siden 2021.

Ta kontakt
Lu Company Økonomi logo
Anbefalt

Lu Company Økonomi

Lang erfaring som regnskapsførere, med allsidig bakgrunn og kompetanse. Erfaring med Fiken fra 2017.

Ta kontakt
S.A.M Tax logo
Anbefalt

S.A.M Tax

S.A.M Tax er et regnkskapsbyrå for utenlandske gründere og entreprenører som ville starte prosjektene sine i Norge. S.A.M Tax jobber med et team av regnskapsførere og eksterne konsulenter for å sikre kvalitets- og resultatorienterte tjenester til sine partnere som opererer i ulike virksomhetssektorer i Norge.

Ta kontakt
Synega Regnskap logo
Anbefalt

Synega Regnskap

Synega er 100 % nettbasert, uten fysiske kontorer, hvilket betyr at vi kan levere tjenester rimeligere enn tradisjonelle tilbydere. Velg fastpris, eller betal per minutt, og se live oversikt over vår tidsbruk i ditt kundedashboard. Vi leverer regnskap, revisjon, og juridiske tjenester, er tilgjengelige, rimelige og profesjonelle, og retter oss mot små og mellomstore bedrifter. Vi tilpasser tjenestene til våre kunders behov, og tilbyr en rekke alternativer for støtte, som kundene kan velge mellom. Få et uforpliktende pristilbud fra Synega med vår Fiken-integrasjon. Trykk her for å integrere, eller kontakt oss dersom du har spørsmål rundt dette.

Ta kontakt
Atella Regnskap logo
Anbefalt

Atella Regnskap

Atella Regnskap tilbyr regnskapsførsel og rådgivning for små selskaper. Vi jobber mest med selskaper drevet av kvinner og som leverer tjenester.

Ta kontakt
Effekt Regnskap logo
Anbefalt

Effekt Regnskap

Effekt Regnskap er et fremtidsrettet regnskapsfirma som til en hver tid er ledende innen moderne teknologi. Våre kunder møter et faglig kompetent personale, som er genuint opptatt av å ivareta og tilrettelegge for den enkelte kundes behov og ønsker. Viktig for oss er kvalitet og effektivitet, med kunden i fokus. Vi ønsker sammen med dere å finne den mest optimale måten å ta regnskapet på. Vi vil legge opp felles rutiner, slik at begge parter får eierskap til hva som skal gjøres.

Ta kontakt
Sola Regnskap logo
Anbefalt

Sola Regnskap

Sola Regnskap er småbedriftenes beste venn, enten du driver et Aksjeselskap eller et Enkeltpersonforetak tilpasser vi oss deg og din bedrifts behov. Vi har ingenting imot om du tar deler av regnskapet selv. På den måten kan du holde kostnadene nede. Vi er der for deg! Sola Regnskap kan også være rådgiver dersom du kun trenger hjelp på timesbasis. Regnskapsførsel Landbruksregnskap Årsregnskap Ligningspapirer Skatteberegning Rådgivning

Ta kontakt
Nimbus Regnskap logo
Anbefalt

Nimbus Regnskap

Vi tilbyr regnskapsførere og regnskap tilpasset dine behov. Vi er i dag 18 dyktige ansatte som er Klare for flere utfordringer, og vi har en fin blanding av rådgivere med over ti års erfaring - 3 stykker med over 40 års erfaring. Dette gjør at vi har fått et særs godt faglig miljø, samtidig som vi er effektive med de arbeidsoppgaver vi påtar oss. Det er mange som velger å føre regnskapet selv, men i mange tilfeller er det smartest å gi oppgaven til en regnskapsfører. Hos oss er gode råd ganske rimelige. Nimbus Regnskap har holdt på med Fiken i neste 10 år og har konsulenter med svært god erfaring i systemet.

Ta kontakt
Sjekk Regnskapet logo
Anbefalt

Sjekk Regnskapet

Vi kvalitetskontrollerer regnskapet du fører selv i Fiken for feil og viser deg samtidig hvordan du kan gjøre regnskap så enkelt som mulig. Resultatet for deg er trygghet på at regnskapet stemmer, mindre tid brukt på regnskap og bedre tid til viktige ting. Vi høres!

Ta kontakt
SR Regnskap logo
Anbefalt

SR Regnskap

Bruker du mer tid i Fiken enn på businessen din? Er du mot din vilje blitt en regnskapsfører og ikke en forretningsperson slik du planla? Da har vi løsningen - vi tar gjerne hele eller deler av regnskapet ditt. Vi vet at du liker Fiken, kan Fiken, og ikke ser noe poeng i å bytte til et mer avansert regnskapsprogram. Og vi er helt enig med deg. Derfor vil vi aldri forsøke å få deg til å bytte. Ta kontakt for et hyggelig samarbeid!

Ta kontakt
Vekstra Sør logo
Anbefalt

Vekstra Sør

Vekstra Sør AS er et autorisert regnskapsselskap. - Vi har hjulpet brukere av Fiken siden 2019 og har tilpasset våre tilbud, slik at vi dekker de fleste behov som brukere av Fiken har. - Vi kan bistå med sporadiske hjelp (ingen bindingstid/du tar kontakt ved behov) og/eller faste regnskapsoppdrag (bindingstid/vi utfører oppgaver til faste tidsfrister). Vi finner alltids et tilbud som passer ditt behov. - Vi hjelper med det meste rundt regnskap og økonomi og kan også etablere kontakt med en revisor, dersom dette er påkrevd. - Vi er lokalisert på Sørlandet, men hjelpe kunder over hele landet.

Ta kontakt
TBE Regnskap logo
Anbefalt

TBE Regnskap

Vi er et byrå som satser 100% på Fiken og har siden 2017 levert regnskapsbyrå tjenester til fornøyde Fiken kunder. Vi er 5 personer tilknyttet byrået hvorav 3 autoriserte regnskapsførere. Vi leverer tjenester A-Å der vi tilpasser vår leveranse etter kundens behov.

Ta kontakt
eConsulting logo
Anbefalt

eConsulting

I dagens informative og digitaliserte verden er regnskapsførerens rolle i ferd med å endre seg fra en som jobber med å føre transaksjoner til en som fungerer som rådgiver. Hos eConsulting kan du velge om du vil føre hele eller deler av regnskapet selv, eller om du vil overlate hele jobben til regnskapsfører. Vi har brukt Fiken helt siden de startet opp og det er vårt primære system for regnskapsførsel. Med kunder i mange bransjer har vi bygget opp en god kompetanse for å hjelpe kundene med deres ønsker og behov.

Ta kontakt

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter