Fiken logo
Regnskapsførere i hele Norge

Finn regnskapsfører
Kristiansand

Sammenlign billige, autoriserte regnskapsførere og revisorer i Kristiansand som kan hjelpe deg med regnskapet.

Illustrasjon med Fiken-figurer
Hmm... Vi fant ingenting, prøv å søke etter noe annet?
ÅrsoppgjørLønnskjøringRegnskapsføringRevisorRådgivning
SR Regnskap logo
Anbefalt

SR Regnskap

Bruker du mer tid i Fiken enn på businessen din? Er du mot din vilje blitt en regnskapsfører og ikke en forretningsperson slik du planla? Da har vi løsningen - vi tar gjerne hele eller deler av regnskapet ditt. Vi vet at du liker Fiken, kan Fiken, og ikke ser noe poeng i å bytte til et mer avansert regnskapsprogram. Og vi er helt enig med deg. Derfor vil vi aldri forsøke å få deg til å bytte. Ta kontakt for et hyggelig samarbeid!

Ta kontakt
Sjekk Regnskapet logo
Anbefalt

Sjekk Regnskapet

Vi kvalitetskontrollerer regnskapet du fører selv i Fiken for feil og viser deg samtidig hvordan du kan gjøre regnskap så enkelt som mulig. Resultatet for deg er trygghet på at regnskapet stemmer, mindre tid brukt på regnskap og bedre tid til viktige ting. Vi høres!

Ta kontakt
Vekstra Sør logo
Anbefalt

Vekstra Sør

Vekstra Sør AS er et autorisert regnskapsselskap. - Vi har hjulpet brukere av Fiken siden 2019 og har tilpasset våre tilbud, slik at vi dekker de fleste behov som brukere av Fiken har. - Vi kan bistå med sporadiske hjelp (ingen bindingstid/du tar kontakt ved behov) og/eller faste regnskapsoppdrag (bindingstid/vi utfører oppgaver til faste tidsfrister). Vi finner alltids et tilbud som passer ditt behov. - Vi hjelper med det meste rundt regnskap og økonomi og kan også etablere kontakt med en revisor, dersom dette er påkrevd. - Vi er lokalisert på Sørlandet, men hjelpe kunder over hele landet.

Ta kontakt
KF Regnskap logo

KF Regnskap

Vi er et regnskapskontor basert i Kristiansand, men med kunder over hele landet. Vi tilbyr alt av regnskapstjenester, uansett om du trenger mye eller lite hjelp i Fiken kan vi støtte din bedrift. Vi hjelper våre kunder i Fiken med en rekke forskjellige oppgaver, fra vanlig bokføring til lønn og årsoppgjør.

Ta kontakt

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter