Fiken logo
Son Regnskap logo
regnskap@sonregnskap.no
648 09 010
Gå til nettside
Åpne i Google maps

Son Regnskap

Son Regnskap er et lite regnskapskontor med lokaler i Son sentrum. Vi i Son Regnskap påtar oss oppdrag for små og mellomstore bedrifter i hele Norge og levere alle regnskapstjenester.

Vår visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir korrekt ført og til avtalt tid. Våre regnskapsførere har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet.

Så hvorfor velge oss?

Det er mange faktorer som spiller inn ved valg av regnskapsfører.

Vi i Son Regnskap velger og tro at kombinasjonen mellom effektive løsninger, pris, høy kompetanse og tilgjengelighet er det som markedet og våre kunder i større grad etterspør.

Som kunde i Son Regnskap står du fritt til å velge om du vil gjøre litt av regnskapsjobben selv, eller sette deler av regnskapet, alternativt sette vekk hele regnskapet til oss.

Mange av våre kunder benytter i dag Fiken derfor har vi valgt å spesialisere oss på Fiken og kjenner derfor dette systemet veldig godt.

Son Regnskap holder til i Storgata 22 i Son, og kan kontaktes på e-post regnskap@sonregnskap.no, eller på telefon 648 09 010. Son Regnskap tilbyr blant annet hjelp med regnskapsføring, lønnskjøring, årsoppgjør, rådgivning og revisjon. Du finner mer informasjon på Son Regnskap sine nettsider.

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter