Fiken logo
Folkelig Regnskap logo
post@folkeligregnskap.no
473 70 667
Gå til nettside
Åpne i Google maps

Folkelig Regnskap

Folkelig Regnskap AS - for de minste. Er du liten, eller kanskje fører regnskapet selv og trenger litt hjelp og bistand? Da er vi den rette samarbeidspartner for deg.

Vi har utviklet et konsept som heter Folkelig Regnskap, ja det skal være folkelig. Det skal være enkelt å komme i kontakt med oss og det skal være enkelt å få hjelp. Tar du kontakt med teamet i Folkelig Regnskap, vil du møte dyktige mennesker som har spesialisert seg på startup-selskaper og selskaper som gjør det meste selv.

Folkelig regnskap er et konsept som passer store og små.

Hos Folkelig Regnskap får du

  • Regnskapshjelp
  • Funksjonshjelp i system som brukes
  • Bistand til å automatisere regnskapet
  • Årsoppgjørshjelp

Om spørsmålet er hvordan man fører husleie i regnskapet, hvilke merverdiavgiftskoder som skal brukes eller hvordan koble regnskapet mot bank, er våre mennesker i Folkelig Regnskap klar til å hjelpe.

Ingen spørsmål er for store eller for vanskelig. I Folkelig Regnskap er vi klar til å hjelpe for å finne de riktige løsningene for ditt selskap.

Folkelig Regnskap holder til i Skarpsnovegen 5 i Klæbu, og kan kontaktes på e-post post@folkeligregnskap.no, eller på telefon 473 70 667. Folkelig Regnskap tilbyr blant annet hjelp med regnskapsføring, lønnskjøring, årsoppgjør og rådgivning. Du finner mer informasjon på Folkelig Regnskap sine nettsider.

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter