Fiken logo
Regnskapsførere i hele Norge

Finn regnskapsfører
Viken

Sammenlign billige, autoriserte regnskapsførere og revisorer i Viken som kan hjelpe deg med regnskapet.

Illustrasjon med Fiken-figurer
Hmm... Vi fant ingenting, prøv å søke etter noe annet?
ÅrsoppgjørLønnskjøringRegnskapsføringRevisorRådgivning
Alfaset Accounting logo
Anbefalt

Alfaset Accounting

Alfaset Accounting AS har tilbud regnskapstjenester i Oslo siden 2021.

Ta kontakt
Atella Regnskap logo
Anbefalt

Atella Regnskap

Atella Regnskap tilbyr regnskapsførsel og rådgivning for små selskaper. Vi jobber mest med selskaper drevet av kvinner og som leverer tjenester.

Ta kontakt
S.A.M Tax logo
Anbefalt

S.A.M Tax

S.A.M Tax er et regnkskapsbyrå for utenlandske gründere og entreprenører som ville starte prosjektene sine i Norge. S.A.M Tax jobber med et team av regnskapsførere og eksterne konsulenter for å sikre kvalitets- og resultatorienterte tjenester til sine partnere som opererer i ulike virksomhetssektorer i Norge.

Ta kontakt
eConsulting logo
Anbefalt

eConsulting

I dagens informative og digitaliserte verden er regnskapsførerens rolle i ferd med å endre seg fra en som jobber med å føre transaksjoner til en som fungerer som rådgiver. Hos eConsulting kan du velge om du vil føre hele eller deler av regnskapet selv, eller om du vil overlate hele jobben til regnskapsfører. Vi har brukt Fiken helt siden de startet opp og det er vårt primære system for regnskapsførsel. Med kunder i mange bransjer har vi bygget opp en god kompetanse for å hjelpe kundene med deres ønsker og behov.

Ta kontakt
Effekt Regnskap logo
Anbefalt

Effekt Regnskap

Effekt Regnskap er et fremtidsrettet regnskapsfirma som til en hver tid er ledende innen moderne teknologi. Våre kunder møter et faglig kompetent personale, som er genuint opptatt av å ivareta og tilrettelegge for den enkelte kundes behov og ønsker. Viktig for oss er kvalitet og effektivitet, med kunden i fokus. Vi ønsker sammen med dere å finne den mest optimale måten å ta regnskapet på. Vi vil legge opp felles rutiner, slik at begge parter får eierskap til hva som skal gjøres.

Ta kontakt
Cirrus Regnskap logo
Anbefalt

Cirrus Regnskap

Vi tilbyr regnskapstjenester tilpasset den enkelte kundes behov. Kvalitet, tilgjengelighet og kompetanse er våre kjerneverdier. Vårt mål er å tilby en ekspertise og service du ikke får andre steder.

Ta kontakt
Synega Regnskap logo
Anbefalt

Synega Regnskap

Synega er 100 % nettbasert, uten fysiske kontorer, hvilket betyr at vi kan levere tjenester rimeligere enn tradisjonelle tilbydere. Velg fastpris, eller betal per minutt, og se live oversikt over vår tidsbruk i ditt kundedashboard. Vi leverer regnskap, revisjon, og juridiske tjenester, er tilgjengelige, rimelige og profesjonelle, og retter oss mot små og mellomstore bedrifter. Vi tilpasser tjenestene til våre kunders behov, og tilbyr en rekke alternativer for støtte, som kundene kan velge mellom. Få et uforpliktende pristilbud fra Synega med vår Fiken-integrasjon. Trykk her for å integrere, eller kontakt oss dersom du har spørsmål rundt dette.

Ta kontakt
Leinonen logo
Anbefalt

Leinonen

Vi er et autorisert regnskapsførerselskap med 12 ansatte. Du finner oss i lyse lokaler bare 450 meter fra Nationaltheatret. Vi tilbyr regnskap fra A til Å, lønnstjenester og annen rådgivning. Vi har god erfaring med Fiken og fører gjerne i det programmet. Vi jobber med både små og mellomstore selskaper i alle bransjer.

Ta kontakt
Tallhuset logo
Anbefalt

Tallhuset

Ta gjerne kontakt med oss hvis det er behov for bistand eller du vil ha en kontroll av regnskapet du har ført selv. Blant våre kunder har vi også en del Fiken-brukere som ønsker at vi gjør deler av jobben med regnskapet. Vi er fleksible og finner løsninger og en arbeidsdeling som kan justeres underveis.

Ta kontakt
Unikum Regnskap logo
Anbefalt

Unikum Regnskap

Vi tilbyr alt av regnskapstjenester som din bedrift har behov for. Vi tilpasser oss til kundene og gjennom et aktivt samarbeid, hjelper vi våre kunder til å nå sine mål.

Ta kontakt
Nimbus Regnskap logo
Anbefalt

Nimbus Regnskap

Vi tilbyr regnskapsførere og regnskap tilpasset dine behov. Vi er i dag 18 dyktige ansatte som er Klare for flere utfordringer, og vi har en fin blanding av rådgivere med over ti års erfaring - 3 stykker med over 40 års erfaring. Dette gjør at vi har fått et særs godt faglig miljø, samtidig som vi er effektive med de arbeidsoppgaver vi påtar oss. Det er mange som velger å føre regnskapet selv, men i mange tilfeller er det smartest å gi oppgaven til en regnskapsfører. Hos oss er gode råd ganske rimelige. Nimbus Regnskap har holdt på med Fiken i neste 10 år og har konsulenter med svært god erfaring i systemet.

Ta kontakt
Gerhard & Sønn logo
Anbefalt

Gerhard & Sønn

Gerhard & Sønn er spesialist på regnskap for artister, produksjonsselskaper og andre kreative sjeler.

Ta kontakt
Son Regnskap logo
Anbefalt

Son Regnskap

Son Regnskap er et lite regnskapskontor med lokaler i Son sentrum. Vi i Son Regnskap påtar oss oppdrag for små og mellomstore bedrifter i hele Norge og levere alle regnskapstjenester. Vår visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir korrekt ført og til avtalt tid. Våre regnskapsførere har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet. Så hvorfor velge oss? Det er mange faktorer som spiller inn ved valg av regnskapsfører. Vi i Son Regnskap velger og tro at kombinasjonen mellom effektive løsninger, pris, høy kompetanse og tilgjengelighet er det som markedet og våre kunder i større grad etterspør. Som kunde i Son Regnskap står du fritt til å velge om du vil gjøre litt av regnskapsjobben selv, eller sette deler av regnskapet, alternativt sette vekk hele regnskapet til oss. Mange av våre kunder benytter i dag Fiken derfor har vi valgt å spesialisere oss på Fiken og kjenner derfor dette systemet veldig godt.

Ta kontakt
TBE Regnskap logo
Anbefalt

TBE Regnskap

Vi er et byrå som satser 100% på Fiken og har siden 2017 levert regnskapsbyrå tjenester til fornøyde Fiken kunder. Vi er 5 personer tilknyttet byrået hvorav 3 autoriserte regnskapsførere. Vi leverer tjenester A-Å der vi tilpasser vår leveranse etter kundens behov.

Ta kontakt
Statsautorisert Regnskapsfører Alla Melnikova logo

Statsautorisert Regnskapsfører Alla Melnikova

Vi har jobbet med Fiken siden 2020 og tilbyr regnskap fra A til Å, lønnstjenester, årsoppgjør og annen rådgivning. Som kunde kan du velge om du vil gjøre del av regnskapsjobben selv eller sette hele regnskapet til oss.Vi kan også bistå med sporadiske hjelp, rette feil og kvalitetskontrollere regnskapet du fører selv i Fiken.

Ta kontakt
Riktig Regnskap logo

Riktig Regnskap

Vi fokuserer først og fremst på tre ting: gode priser, høy kvalitet og topp kundeservice. Vi er mer enn bare regnskapsførere; vi gir også råd og setter alltid kundene våre først. Vi er flinke til å følge opp og gir nyttig veiledning. Vi sørger for å holde tidsfrister og sørge for at kundene våre er fornøyde. Vi er også medlem av Regnskap Norge, noe som betyr at vi blir nøye sjekket for å sikre høy kvalitet og gi våre kunder ekstra trygghet.

Ta kontakt

Bjørge Revisjon

Statsautorisert regnskapsfører

Ta kontakt
Proff Regnskap logo

Proff Regnskap

Proff Regnskap AS er et autorisert regnskapsfirma med kontoret i Oslo. Vi leverer alle tjenester innen regnskap, lønn og rådgivning. Proff Regnskap AS ble opprettet i 2019, men er en videreføring av Proff Regnskap og Rådgivning Abbas som ble etablert i 2009. Vi er medlemmer av Regnskap Norge. Dette innebærer bestemte krav til kompetanse og faglig oppdatering. Som vår kunde gir dette deg en trygghet og forsikring om at våre tjenester holder høye faglige kvalitetsmål. Våre medarbeidere er erfarne regnskapsførere som til sammen har mer enn 20 års erfaring. Sammen dekker vi de fleste bransjer, kan snakke ditt forretningsspråk, og tilbyr økonomitjenester til alle typer bedrifter. Personlig oppfølging og tilpasse oss våre kunder har vært en gjennomgående del av vår filosofi i Proff Regnskap AS. Dette er våre kunder svært fornøyd med. Vårt lengste kundeforhold har vart i mer enn 10 år.

Ta kontakt
Best Regnskap logo

Best Regnskap

Det meste innen regnskap, lønn, fakturering, årsoppgjør, rådgivning.

Ta kontakt
Underverk Regnskap logo

Underverk Regnskap

Underverk - Regnskap og rådgivning som skaper lønnsomhet! Vi er et autorisert regnskapsselskap med kontor på Alnabru i Oslo, som leverer regnskap og rådgivning til bedrifter i hele Norge. Vi stiller med lang og bred erfaring, og tar på oss oppdrag innen alle bransjer. Gjennom flere år har vi opparbeidet vår ekspertise innen teknologi, eiendom, bygg- og anleggsbransjen, samt rådgivere som ingeniører, takstmenn, arkitekter og andre profesjonelle konsulenter. Vi tilrettelegger regnskapet ut fra ditt behov, og fungerer som en økonomisk sparringspartner som gir personlig oppfølging.

Ta kontakt
Advice Consulting Group logo

Advice Consulting Group

Våre erfarne regnskapsførere står klar til å hjelpe deg med å holde orden på økonomien, og bistå deg med å sende det offentlige etterspør fra Fiken.

Ta kontakt
Duo Regnskap AS logo

Duo Regnskap AS

Duo Regnskap AS har lang erfaring innen regnskapsfaget og er spesialisert på å betjene et mangfold av kunder fra ulike bakgrunner og bransjer. Vi forstår de unike behovene og kravene til både norske og polske bedrifter, og vi er dedikert til å levere tjenester av høy kvalitet som samsvarer med lokale forskrifter og standarder.

Ta kontakt
Star Regnskap Rojgan Ebrahimi logo

Star Regnskap Rojgan Ebrahimi

Vi tilbyr rådgivning. fakturering- lønn- bokføring- årsregnskap til små og store bedrifter

Ta kontakt
Pedersens Regnskapskontor logo

Pedersens Regnskapskontor

Pedersens Regnskapskontor AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr tjenester innen regnskap, lønn, fakturering, årsregnskap og økonomisk rådgivning til bedrifter i hele Norge. Vi har over 40 års erfaring fra regnskap. Selskapet har to Statsautoriserte regnskapsførere og flere erfarne og kompetente medarbeidere. Våre lokaler ligger i Rygge utenfor Moss. Vi kan Fiken og hjelper det med deler eller hele regnskapet alt etter hva du ønsker.

Ta kontakt
Onconsulting logo

Onconsulting

Vi er et statsautorisert regnskapsbyrå med fokus på kvalitet, tilgjengelighet og god kundeopplevelse. Våre dedikerte bransjeeksperter er her for å hjelpe deg, enten du driver et stort eller lite selskap. Vi kan hjelpe deg med bokføring, kontroll av regnskap, MVA rapportering, aksjonærregisteroppgave, lovpålagte avstemminger, årsregnskap og mye mer. Vi har lang erfaring med bruk av Fiken som regnskapsprogram for våre kunder. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Ta kontakt
Autorisert Regnskapsfører Hovestøl logo

Autorisert Regnskapsfører Hovestøl

Jeg driver ett lite regnskapskontor, er fleksibel, løsningsorientert, kunnskapsrik og jobber bredt på flere systemer; bl.a. Fiken som jeg liker bedre å bedre. Mine tjenester er regnskap a-å, lønn, årsoppgjør etc; med og uten arbeidsdeling.

Ta kontakt
Tulip Regnskap  logo

Tulip Regnskap

Regnskapstjenester A-Å

Ta kontakt
Hittin Regnskap logo

Hittin Regnskap

Trenger du hjelp med å kontrollere det du har gjort i Fiken? HITTIN er et nytenkende og moderne regnskapsbyrå. I en bransje med mange aktører ønsker vi å skille oss ut ved å levere kvalitetstjenester til en gunstig pris.

Ta kontakt
MTA Group logo

MTA Group

Vi tilbyr profesjonelle regnskapstjenester og skreddersydd rådgivning for å hjelpe deg med å utvikle din virksomhet. Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan støtte dine forretningsmål.

Ta kontakt
Frem Revisjon logo

Frem Revisjon

Frem Revisjon AS er et revisjonsselskap med etablerte kontorer i Oslo og Bergen. Vi deler kontorer med to andre revisjonsselskaper, og samlet er vi en gruppe på ca. 25 personer. Sammen utgjør vi et sterkt faglig revisjons- og rådgivningsmiljø. Våre tjenester tilfører tillit til våre klienters regnskap og rapportering, og vi ønsker på den måten å være med på å hjelpe våre klienter opp og frem i næringslivet.

Ta kontakt
Fjorden Regnskap logo

Fjorden Regnskap

Kjedeuavhengig regnskapsfører på Gol. Regnskapssystem og samarbeid etter kundens ønsker og behov.

Ta kontakt
X&Y Consulting AS logo

X&Y Consulting AS

Konsulenter med lang erfaring med regnskap og Fiken. Bistår både mindre og større bedrifter.

Ta kontakt
Numbers Game logo

Numbers Game

Fiken er godt regnskapssystem som vi har benyttet for mange av våre kunder i snart 5 år. Systemet er veldig enkelt å benytte for kundene slik at de kan gjøre en stor del av oppgavene selv. Fiken er et flott system for små og mellomstore bedrifter.

Ta kontakt
Regnskapsbyrå logo

Regnskapsbyrå

Regnskapsbyrå AS (tidligere navn Data regnskapstjeneste AS) har siden 1977 utført regnskaps-og rådgivningstjenester for bedrifter i Oslo og omegn. Som autoriserte innen faget har vi erfaring med alle typer regnskap. Driften vår er basert på moderne løsninger, og vi kan utføre tjenester både fra vårt kontor og direkte ute hos kunden. Vi utfører tjenestene våre med høye krav til kvalitet og etikk, og benytter moderne programvare som er tilrettelagt for elektroniske transaksjoner og automatposteringer. Godt opparbeidede rutiner og høyt kompetente ansatte underbygger kvaliteten ved arbeidet vårt. Arbeidet tilrettelegges etter kundens ønsker, og vi legger vekt på å ha et personlig og tett samarbeid med våre kunder. Regnskapsbyrå AS er medlem av Regnskap Norge. Medlemskapet betyr at vi blir løpende oppdatert med regelendringer, lovendringer og forskrifter. Vi får også tilgang til ekstern fagkunnskap ved behov. Alle medarbeidere går på flere kurs årlig for å holde seg oppdatert på regelverket.

Ta kontakt
Tønsberg Økonomisenter AS logo

Tønsberg Økonomisenter AS

Våre systemer, med Fiken, tilbyr en integrert løsning som lett kan tilpasses til din bedrifts behov. Dette inkluderer full oversikt i ett system med fakturering, timeregistrering, digital håndtering av kvitteringer og fakturaer, nettbasert lønnssystem og elektronisk utleggshåndtering. Dere får også tilgang til rapporteringssystem med rapportering når du måtte ønske å se på dine tall og med tilgjengelighet via nett eller mobil.

Ta kontakt
Accounting & Business Solutions logo

Accounting & Business Solutions

Accounting & Business Solutions er et autorisert økonomihus som tilbyr alt av økonomi, rådgivning og regnskapstjenester til både små og store selskap i Fiken. Ingen skjulte kostnader eller overraskelser på fakturaen fra oss.

Ta kontakt
BI Linn logo

BI Linn

Vi ønsker å understreke at vår viktigste prioritet er å gjøre regnskapet så uproblematisk og effektivt som mulig for våre kunder. Når dere velger Bi Linn og Fiken som deres samarbeidspartner, kan dere forvente profesjonell veiledning innen regnskapskompetanse og pålitelig systemstøtte. Vi er her for å tilby dere den ekspertisen og assistansen som er nødvendig, uavhengig av hvilken samarbeidsvei dere velger med oss. Med vårt samarbeid med Fiken legger vi kraften i et allsidig verktøy til deres disposisjon, tilpasset spesifikt til deres behov. Vi går utover det tradisjonelle regnskapet ved å være deres sparingspartner, og for de som trenger det, fungerer vi som deres eksterne CFO (Chief Financial Officer). Vi har som mål å etablere tillit fra første øyeblikk og forplikter oss til å være der for dere i deres økonomiske reise. Ikke nøl med å ta kontakt når dere trenger assistanse eller har spørsmål.

Ta kontakt
Aketo logo

Aketo

Vårt selskap er autorisert av Finanstilsynet og medlem av Regnskap Norge. Samtlige av våre ansatte er statsautoriserte regnskapsførere. Vi i Aketo Regnskap spesialiserer oss på små AS (holdingselskap). Vår erfaring er at regelverk knyttet til både regnskap, skatt og aksjelovgivning kan være hodebry uansett størrelse på selskap. Og vi i Aketo Regnskap skal sørge for at du på enklest og mest mulig rimelig vis blir kvitt dette hodebryet. Aketo Regnskap har kontor i både Oslo og Lofoten hvor vi kan treffes.

Ta kontakt
Brokvam Regnskap logo

Brokvam Regnskap

Et autorisert regnskapsførerselskap. Vi har meget god erfaring i oppsett digital regnskapstjeneste, scanning av bilag, betalinger og automatisert bokføring. Vi har regnskapsfører med ledig kapasitet og leverer digital regnskapstjeneste, bokføring, rapportering og årsregnskap levert til riktig tid. Stødig økonomistyring, effektivisering, automatisering? En spesialist på laget kan gi forbedret inntjening. Kontakt Oss idag!

Ta kontakt
Easy Accounting logo

Easy Accounting

Easy accounting AS har stort fokus på kunde service og automatisering.

Ta kontakt

Effectus Regnskap

Som kunde hos oss kan du stole på at regnskapet blir korrekt utført og levert til avtalt tid. Moderne regnskapsføring med avanserte elektroniske verktøy gjør det enklere for Effectus Regnskap å skape verdier for deg. Vi jobber raskt og effektivt med skybaserte, digitale løsninger som gir deg bedre lønnsomhet og kontroll på økonomien.

Ta kontakt
RegnskapsRom AS logo

RegnskapsRom AS

Regnskap og Bokføring: Fra grunnleggende bokføring til kompleks regnskapsstyring, tilbyr vi en fullstendig pakke av regnskapstjenester tilpasset din virksomhets behov. Vår tilnærming sikrer nøyaktighet og overholdelse av alle regulatoriske krav. Lønns- og Personalhåndtering: Vi forenkler lønnsprosessen og sørger for at alle aspekter ved personalhåndtering er ivaretatt, fra lønnsutbetalinger til rapportering. Skatt og Avgifter: Med vår ekspertise hjelper vi bedrifter med effektiv skatteplanlegging og -håndtering, inkludert MVA, arbeidsgiveravgift og annen skatte rapportering, for å maksimere økonomisk effektivitet. Økonomirådgivning: Vårt team tilbyr strategisk rådgivning for å støtte din virksomhets vekst, inkludert budsjettplanlegging, finansiell analyse og forretningsutvikling. Digitalisering av regnskap: Ved å utnytte moderne teknologi og regnskapsprogrammer som Fiken, transformerer vi din regnskapsføring til en sømløs digital prosess, økende effektivitet og tilgjengelighet av finansiell informasjon. Bedriftsetablering og -utvikling: Vi støtter nye entreprenører gjennom hele prosessen med å etablere og utvikle deres virksomhet, fra den initielle ideen til operasjonell suksess. Ved RegnskapsRom AS, forplikter vi oss til å levere tjenester av høyeste kvalitet, drevet av vår lidenskap for å se våre kunder lykkes. La oss være din partner i økonomisk styring, og opplev forskjellen som dedikasjon, ekspertise og moderne teknologi kan gjøre.

Ta kontakt
ACS finans logo

ACS finans

Affordable accounting, finansielle tjenester og regnskap fra A-Å. Vi skreddersyr våre tjenester etter dine behov, enten du trenger mye eller lite hjelp.

Ta kontakt
Ditt Digitale Regnskapskontor logo

Ditt Digitale Regnskapskontor

Trenger du noen som kan ta regnskapet for deg? trenger du en rådgiver? kanskje bare en som avslutter året for deg eller en samtalepartner angående regnskap og investering? Vi justerer våre tjenester etter ditt behov. Du har sikkert valgt Fiken for en god grunn. Den enkle faktureringen, oversikten eller raske registreringen av betaling til bank. Uansett årsak støtter vi deg i ditt valg av system. Vi kan bistå med kunnskap, men regnskapet og systemet er alltid ditt valg med oss som samarbeidspartner.

Ta kontakt
Kurve Regnskap og Rådgivning AS logo

Kurve Regnskap og Rådgivning AS

Når du velger oss som din regnskapspartner, investerer vi tid i å bli godt kjent med din virksomhet. Dette gir oss muligheten til å effektivt tilby gode råd, tips, innspill og analyser som er skreddersydd for din situasjon.

Ta kontakt
Amanah Regnskap logo

Amanah Regnskap

Amanah Regnskap tilbyr nettbasert regnskapstjenester i hele Norge via ekstern tilkobling. Kunden kjøper regnskapssytems lisens selv og gir oss tilgangen. Vi bruke selv og kan godt regnskapssystem fiken. Ta kontakt om dere trenger bistand med regnskapsføring eller kvalitetskontroll til deres regnskap.

Ta kontakt

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter