Fiken logo
BI Linn logo
thriveCFO@bi-linn.no
414 83 144
Åpne i Google maps

BI Linn

Vi ønsker å understreke at vår viktigste prioritet er å gjøre regnskapet så uproblematisk og effektivt som mulig for våre kunder. Når dere velger Bi Linn og Fiken som deres samarbeidspartner, kan dere forvente profesjonell veiledning innen regnskapskompetanse og pålitelig systemstøtte. Vi er her for å tilby dere den ekspertisen og assistansen som er nødvendig, uavhengig av hvilken samarbeidsvei dere velger med oss. Med vårt samarbeid med Fiken legger vi kraften i et allsidig verktøy til deres disposisjon, tilpasset spesifikt til deres behov.

Vi går utover det tradisjonelle regnskapet ved å være deres sparingspartner, og for de som trenger det, fungerer vi som deres eksterne CFO (Chief Financial Officer). Vi har som mål å etablere tillit fra første øyeblikk og forplikter oss til å være der for dere i deres økonomiske reise. Ikke nøl med å ta kontakt når dere trenger assistanse eller har spørsmål.

BI Linn holder til i Kirkegata 32 i Lillestrøm, og kan kontaktes på e-post thriveCFO@bi-linn.no, eller på telefon 414 83 144. BI Linn tilbyr blant annet hjelp med regnskapsføring, lønnskjøring, årsoppgjør og rådgivning.

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter