Fiken logo
Regnskapsførere i hele Norge

Finn regnskapsfører
Lillestrøm

Sammenlign billige, autoriserte regnskapsførere og revisorer i Lillestrøm som kan hjelpe deg med regnskapet.

Illustrasjon med Fiken-figurer
Hmm... Vi fant ingenting, prøv å søke etter noe annet?
ÅrsoppgjørLønnskjøringRegnskapsføringRevisorRådgivning
Regnskapsbyrå logo

Regnskapsbyrå

Regnskapsbyrå AS (tidligere navn Data regnskapstjeneste AS) har siden 1977 utført regnskaps-og rådgivningstjenester for bedrifter i Oslo og omegn. Som autoriserte innen faget har vi erfaring med alle typer regnskap. Driften vår er basert på moderne løsninger, og vi kan utføre tjenester både fra vårt kontor og direkte ute hos kunden. Vi utfører tjenestene våre med høye krav til kvalitet og etikk, og benytter moderne programvare som er tilrettelagt for elektroniske transaksjoner og automatposteringer. Godt opparbeidede rutiner og høyt kompetente ansatte underbygger kvaliteten ved arbeidet vårt. Arbeidet tilrettelegges etter kundens ønsker, og vi legger vekt på å ha et personlig og tett samarbeid med våre kunder. Regnskapsbyrå AS er medlem av Regnskap Norge. Medlemskapet betyr at vi blir løpende oppdatert med regelendringer, lovendringer og forskrifter. Vi får også tilgang til ekstern fagkunnskap ved behov. Alle medarbeidere går på flere kurs årlig for å holde seg oppdatert på regelverket.

Ta kontakt
BI Linn logo

BI Linn

Vi ønsker å understreke at vår viktigste prioritet er å gjøre regnskapet så uproblematisk og effektivt som mulig for våre kunder. Når dere velger Bi Linn og Fiken som deres samarbeidspartner, kan dere forvente profesjonell veiledning innen regnskapskompetanse og pålitelig systemstøtte. Vi er her for å tilby dere den ekspertisen og assistansen som er nødvendig, uavhengig av hvilken samarbeidsvei dere velger med oss. Med vårt samarbeid med Fiken legger vi kraften i et allsidig verktøy til deres disposisjon, tilpasset spesifikt til deres behov. Vi går utover det tradisjonelle regnskapet ved å være deres sparingspartner, og for de som trenger det, fungerer vi som deres eksterne CFO (Chief Financial Officer). Vi har som mål å etablere tillit fra første øyeblikk og forplikter oss til å være der for dere i deres økonomiske reise. Ikke nøl med å ta kontakt når dere trenger assistanse eller har spørsmål.

Ta kontakt
Brokvam Regnskap logo

Brokvam Regnskap

Et autorisert regnskapsførerselskap. Vi har meget god erfaring i oppsett digital regnskapstjeneste, scanning av bilag, betalinger og automatisert bokføring. Vi har regnskapsfører med ledig kapasitet og leverer digital regnskapstjeneste, bokføring, rapportering og årsregnskap levert til riktig tid. Stødig økonomistyring, effektivisering, automatisering? En spesialist på laget kan gi forbedret inntjening. Kontakt Oss idag!

Ta kontakt

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter