Fiken logo
Se flere regnskapsførere

Finn og sammenlign revisor

Finn og sammenlign registrerte, statsautoriserte revisorer som kan hjelpe deg med regnskapet.

Illustrasjon med Fiken-figurer
Hmm... Vi fant ingenting, prøv å søke etter noe annet?
ÅrsoppgjørLønnskjøringRegnskapsføringRådgivning
Effekt Regnskap logo
Anbefalt

Effekt Regnskap

Effekt Regnskap er et fremtidsrettet regnskapsfirma som til en hver tid er ledende innen moderne teknologi. Våre kunder møter et faglig kompetent personale, som er genuint opptatt av å ivareta og tilrettelegge for den enkelte kundes behov og ønsker. Viktig for oss er kvalitet og effektivitet, med kunden i fokus. Vi ønsker sammen med dere å finne den mest optimale måten å ta regnskapet på. Vi vil legge opp felles rutiner, slik at begge parter får eierskap til hva som skal gjøres.

Ta kontakt
Synega Regnskap logo
Anbefalt

Synega Regnskap

Synega er 100% nettbasert, uten fysiske kontorer, hvilket betyr at vi kan levere tjenester rimeligere enn tradisjonelle tilbydere. Velg fastpris, eller betal per minutt, og se live oversikt over faktura på din kundeprofil. Vi leverer regnskap, revisjon, og juridiske tjenester, er tilgjengelige, rimelige og profesjonelle, og retter oss mot små og mellomstore bedrifter. Vi tilpasser tjenestene til våre kunders behov, og tilbyr en rekke alternativer for støtte, som kundene kan velge mellom.

Ta kontakt
Vekstra Sør logo
Anbefalt

Vekstra Sør

Vekstra Sør AS er et autorisert regnskapsselskap. - Vi har hjulpet brukere av Fiken siden 2019 og har tilpasset våre tilbud, slik at vi dekker de fleste behov som brukere av Fiken har. - Vi kan bistå med sporadiske hjelp (ingen bindingstid/du tar kontakt ved behov) og/eller faste regnskapsoppdrag (bindingstid/vi utfører oppgaver til faste tidsfrister). Vi finner alltids et tilbud som passer ditt behov. - Vi hjelper med det meste rundt regnskap og økonomi og kan også etablere kontakt med en revisor, dersom dette er påkrevd. - Vi er lokalisert på Sørlandet, men hjelpe kunder over hele landet.

Ta kontakt
Son Regnskap logo
Anbefalt

Son Regnskap

Son Regnskap er et lite regnskapskontor med lokaler i Son sentrum. Vi i Son Regnskap påtar oss oppdrag for små og mellomstore bedrifter i hele Norge og levere alle regnskapstjenester. Vår visjon er at du som kunde til enhver tid skal kunne stole på at regnskapet blir korrekt ført og til avtalt tid. Våre regnskapsførere har mange års praksis og erfaring fra både revisjonskontor, regnskapskontor og som leder fra næringslivet. Så hvorfor velge oss? Det er mange faktorer som spiller inn ved valg av regnskapsfører. Vi i Son Regnskap velger og tro at kombinasjonen mellom effektive løsninger, pris, høy kompetanse og tilgjengelighet er det som markedet og våre kunder i større grad etterspør. Som kunde i Son Regnskap står du fritt til å velge om du vil gjøre litt av regnskapsjobben selv, eller sette deler av regnskapet, alternativt sette vekk hele regnskapet til oss. Mange av våre kunder benytter i dag Fiken derfor har vi valgt å spesialisere oss på Fiken og kjenner derfor dette systemet veldig godt.

Ta kontakt
SR Regnskap logo
Anbefalt

SR Regnskap

Bruker du mer tid i Fiken enn på businessen din? Er du mot din vilje blitt en regnskapsfører og ikke en forretningsperson slik du planla? Da har vi løsningen - vi tar gjerne hele eller deler av regnskapet ditt. Vi vet at du liker Fiken, kan Fiken, og ikke ser noe poeng i å bytte til et mer avansert regnskapsprogram. Og vi er helt enig med deg. Derfor vil vi aldri forsøke å få deg til å bytte. Ta kontakt for et hyggelig samarbeid!

Ta kontakt
Sjekk Regnskapet logo
Anbefalt

Sjekk Regnskapet

Vi kvalitetskontrollerer regnskapet du fører selv i Fiken for feil og viser deg samtidig hvordan du kan gjøre regnskap så enkelt som mulig. Resultatet for deg er trygghet på at regnskapet stemmer, mindre tid brukt på regnskap og bedre tid til viktige ting. Vi høres!

Ta kontakt
Frem Revisjon logo

Frem Revisjon

Frem Revisjon AS er et revisjonsselskap med etablerte kontorer i Oslo og Bergen. Vi deler kontorer med to andre revisjonsselskaper, og samlet er vi en gruppe på ca. 25 personer. Sammen utgjør vi et sterkt faglig revisjons- og rådgivningsmiljø. Våre tjenester tilfører tillit til våre klienters regnskap og rapportering, og vi ønsker på den måten å være med på å hjelpe våre klienter opp og frem i næringslivet.

Ta kontakt
Pedersens Regnskapskontor logo

Pedersens Regnskapskontor

Pedersens Regnskapskontor AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr tjenester innen regnskap, lønn, fakturering, årsregnskap og økonomisk rådgivning til bedrifter i hele Norge. Vi har over 40 års erfaring fra regnskap. Selskapet har to Statsautoriserte regnskapsførere og flere erfarne og kompetente medarbeidere. Våre lokaler ligger i Rygge utenfor Moss. Vi kan Fiken og hjelper det med deler eller hele regnskapet alt etter hva du ønsker.

Ta kontakt

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter