Hopp til hovedinnhold

Kjøp / Utgift

Med Fiken trenger du ikke bekymre deg over hvordan utgifter regnskapsføres: Gi kvitteringene dine til oss, og la systemet gjøre jobben. I motsetning til deg elsker Fiken regnskapsføring

1

Ta bilde

Ta bilde av kvitteringen med appen vår - kast kvitteringen. Faktura på e-post videresender sender du rett til din egen innboks i Fiken.

2

Fiken tolker

Vi tolker utgiftene dine for deg, og foreslår regnskapsføring: dato, beløp, leverandør, mva og regnskapskonto. Gjør deg ferdig i appen eller vent til du kommer på kontoret.

3

Registrer kjøpet

Se over Fikens forslag og gjør eventuelle endringer. Kanskje vil du koble kjøpet mot et prosjekt? Selve registreringen gjør du med ett tastetrykk.

4

Få oversikt

Fiken gir deg oversikter du forstår – uten å bruke regnskapsspråk. Vi viser deg hva du egentlig tjener og bruker penger på - så kan du kanskje gjøre noe med det?

Funksjoner

Vi tror også du kan ha glede av disse funksjonene i forbindelse med kjøp:

Egen app

Egen app for å ta bilde av kvittering og registrere kjøp. Appen tolker bildet og kommer med forslag til regnskapsføring. Tilgjengelig for iOS og Android.

Innboks

Innboks med oversikt over alle innsendte kvitteringer. Send fra appen, last opp direkte, hent fra Dropbox/Onedrive eller send til din egen e-postadresse i Fiken.

Ansattutlegg

Egen funksjon for å markere et kjøp som et ansattutlegg. Utlegg kommer automatisk som forslag til utbetaling på neste lønning.

Viderefakturering

Kjøp på vegne av kunde kan automatisk legges til viderefakturering – med eller uten påslag. Disse vil automatisk bli med på neste faktura til aktuell kunde.

Valuta

Fiken støtter kjøp i fremmed valuta. Systemet henter automatisk valutakurser fra Norges Bank og regner ut eventuell valutagevinst eller -tap automatisk.

Prosjektkobling

Kjøp kan kobles mot prosjekter. Slike kjøp vil da inngå i prosjektregnskapet.

Kontohjelp

Innebygget søkbar kontohjelp for rett regnskapskonto. Inkludert hjelp/advarsler om det er spesielle ting å være klar over - som hva du kan trekke fra i regnskapet.

Mva

Automatisk forslag og utregning av mva. Du får advarsler/hjelp om det er noe som ser feil ut - eksempelvis at du ikke kan trekke fra mva på kjøp av mat.

Eiendeler/avskriving

Store kjøp (eiendeler) skal aktiveres i regnskapet og avskrives over flere år. Fiken gjør dette for deg - inkludert nødvendig innsendelse til Altinn.

Rapporter/oversikter

Egen søkbar oversikt over alle kjøp. Gruppér pr. leverandør, datointervall eller begge.

Nyfiken?

Frem til nå har mer enn Feiring/Blåsehorn-emoji 90 000 Feiring/Blåsehorn-emoji valgt Fiken - vi håper du også vil bli en av oss! Vi hjelper deg i gang med det vi selv mener er markedets beste support. Du er selvsagt invitert til gratis webinar/kurs. (åpne i ny fane)

Du kan prøve Fiken gratis i 30 dager. Vi har hverken bindingstid eller liten skrift. Bare et godt produkt. Etter det koster det Peker mot høyre-emoji 199/mnd Peker mot venstre-emoji for de aller fleste. Se fullstendig prisliste.

Prøv gratis i 30 dager