Hopp til hovedinnhold

Altinn

Mange synes det er vanskelig å vite hva som skal sendes inn til Altinn, og er forvirret over hvordan skjemaene skal fylles ut. Fiken løser dette for deg: Vi gir deg oversikten over hva du skal sende inn og når det må gjøres. Selve skjemaene fylles ut av Fiken for deg og sendes rett til Altinn.

1

Oversikt og påminnelse

Fiken gir deg oversikter over alt som skal sendes inn til Altinn: mva, næringsoppgave, årsregnskap, lønn, aksjonærregisteroppgave. Og skulle du glemme noe, så får du en vennlig påminnelse i innboksen din!

2

Opprett oppgave og send rett til Altinn

Selve oppgaven opprettes direkte i Fiken. Du slipper å tenke på skjemaene - Fiken fyller inn riktige tall i riktige poster for deg. Trykk på knappen og meldingen sendes rett til Altinn - ferdig utfylt.

3

Betal

Mange innsendinger innebærer betaling. Vi henter betalingsinformasjonen fra Altinn - legg inn i nettbanken eller betal rett fra Fiken.

Funksjoner

Vi tror også du kan ha glede av disse funksjonene i forbindelse med Altinn:

Mva-melding

Innrapportering av mva (mva-melding) fylles inn av Fiken og sendes rett til Altinn. Egen oversikt over hvilke kjøp/salg som danner grunnlag for hver post/beløp.

Næringsoppgave 1

Næringsoppgave 1 (selvangivelse for enkelpersonforetak) inkludert tilleggsskjema for personinntekt, avskrivning og lønn. Fylles ut automatisk av Fiken og sendes til Altinn.

Næringsoppgave 2

Næringsoppgave 2 (selvangivelse for AS) inkludert tilleggsskjema for personinntekt, avskrivning, avstemming av egenkapital og lønn. Fylles ut automatisk av Fiken og sendes til Altinn.

Årsregnskap

Opprettelse og innsending av årsregnskap til Brønnøysund (via Altinn). Vi lager også notene for deg.

A-melding (lønn)

A-melding opprettes og sendes inn automatisk til Altinn som del av veiviseren for å opprette en lønning i Fiken.

Egen oversikt

Egen oversikt over alle innsendinger til Altinn, med mulighet til å se detaljer ved behov.

Nyfiken?

Frem til nå har mer enn Feiring/Blåsehorn-emoji 90 000 Feiring/Blåsehorn-emoji valgt Fiken - vi håper du også vil bli en av oss! Vi hjelper deg i gang med det vi selv mener er markedets beste support. Du er selvsagt invitert til gratis webinar/kurs. (åpne i ny fane)

Du kan prøve Fiken gratis i 30 dager. Vi har hverken bindingstid eller liten skrift. Bare et godt produkt. Etter det koster det Peker mot høyre-emoji 189/mnd Peker mot venstre-emoji for de aller fleste. Se fullstendig prisliste.

Prøv gratis i 30 dager