Fiken logo
Proff Regnskap logo
post@proffregnskap.no
925 21 000
Gå til nettside
Åpne i Google maps

Proff Regnskap

Proff Regnskap AS er et autorisert regnskapsfirma med kontoret i Oslo. Vi leverer alle tjenester innen regnskap, lønn og rådgivning. Proff Regnskap AS ble opprettet i 2019, men er en videreføring av Proff Regnskap og Rådgivning Abbas som ble etablert i 2009.

Vi er medlemmer av Regnskap Norge. Dette innebærer bestemte krav til kompetanse og faglig oppdatering. Som vår kunde gir dette deg en trygghet og forsikring om at våre tjenester holder høye faglige kvalitetsmål.

Våre medarbeidere er erfarne regnskapsførere som til sammen har mer enn 20 års erfaring. Sammen dekker vi de fleste bransjer, kan snakke ditt forretningsspråk, og tilbyr økonomitjenester til alle typer bedrifter.

Personlig oppfølging og tilpasse oss våre kunder har vært en gjennomgående del av vår filosofi i Proff Regnskap AS. Dette er våre kunder svært fornøyd med. Vårt lengste kundeforhold har vart i mer enn 10 år.

Proff Regnskap holder til i Motzfeldts gate 1 i Oslo, og kan kontaktes på e-post post@proffregnskap.no, eller på telefon 925 21 000. Proff Regnskap tilbyr blant annet hjelp med regnskapsføring, lønnskjøring, årsoppgjør og rådgivning. Du finner mer informasjon på Proff Regnskap sine nettsider.

Finn regnskapsfører nær deg

Fiken-figur på tur

Er du regnskapsfører?

Vis deg frem for nye, potensielle kunder!

Ta kontakt med oss!

Superenkelt regnskap for små bedrifter