Utveksling av data med tredjepart

Underleverandører

Dette er tjenester som vi bruker for alle brukere.

LeverandørBruk
AltinnSkjemaer til det offentlige med tilhørende informasjon. Innhold vil avhenge av type skjema, men både regnskapsdata og data om enkelte ansatte kan overføres.
Amazon (AWS-S3)Backup av lagrede data.
CrashlyticsLagrer, indekserer og varsler om feil i applikasjonen i apper. Ved feil lagres det informasjon om aktuell bruker og arbeidsoppgaver.
FreshdeskAll informasjon som sendes til kundestøtte ved henvendelser over e-post og Facebook Messenger, samt spørsmål som sendes til "Spør Fiken".
Google AnalyticsBrukes både i forhold til markedsføring og forbedring av applikasjonen ved å se på bruksmønstre.
Google Cloud StorageBackup av lagrede data.
GoogleinnloggingDersom du velger å logge inn via Google i Fiken lagrer Google informasjon om hvor du har logget inn når.
LogdnaVerktøy for å lagre og indeksere loggene til applikasjon på serversiden. Dataene brukes til feilsøking og lagres i 30 dager.
MailchimpFor å kunne sende deg relevant informasjon fra Fiken, informasjon om ditt navn og din epost overføres.
New RelicOvervåkning av applikasjonen. Veldig lite overføres, men verktøyet sjekker også sporadisk informasjon som overføres til og fra database.
NeverbounceBrukes i enkelte tilfeller for å verifisere e-postadresser
OlarkChat med kunde. Epost, aktuell side i applikasjonen overføres i tillegg til selve henvendelsen.
SendgridTjeneste for å sende og motta eposter i Fiken. Brukes f.eks. til å sende faktura eller når du sender epost til foretakets innboks. Informasjon om mottaker og avsender overføres i tillegg til selve eposten.
SentryLagrer, indekserer og varsler om feil i applikasjonen på serversiden. Ved feil lagres det informasjon om aktuell bruker og arbeidsoppgaver.
TrackjsLagrer, indekserer og varsler om feil i applikasjonen på serversiden. Ved feil lagres det informasjon om aktuell bruker og arbeidsoppgaver.

Samarbeidspartnere

Dette er tjenester/integrasjoner det er valgfritt om du som bruker vil ta i bruk i Fiken.

LeverandørBruk
DnbBrukes ved initiering av betalinger i DNB. Vi sender betalingsinitieringer, inkl dato, beløp og melding.
DropboxFiler sendes over fra Dropbox til oss ved integrasjon. Kun filer fra en spesifikk mappe (pr foretak) hentes.
Goto WebinarDersom du melder deg på webinar overføres navnet og eposten din.
iZettleHer henter vi kun data, men selve autentiseringen/påloggingen overføres til iZettle dersom du vil hente informasjon derfra.
OneDriveSamme som Dropbox.
PeppolBruk i forbindelse med EHF. Ved registrering i ELMA sender man over epostadresse, telefonnummer, navn, etc. Når man sender selve fakturaen sendes det til mottakersystemet.
Postnord StrålforsVed valg av print av faktura sendes fakturainformasjon som beløp, navn, telefonnummer og adresse over til Postnord Strålfors som skriver ut og postlegger faktura.
SbankenBrukes ved initiering av betalinger i Sbanken. Vi sender betalingsinitieringer, inkl dato, beløp og melding.
SpareBank 1Brukes ved initiering av betalinger i SpareBank 1-bankene. Vi sender betalingsinitieringer, inkl dato, beløp og melding.
Sparebanken VestBrukes ved integrasjon mot SPV. Vi sender over noen nøkkeltall fra regnskapet ditt, samt frister, slik at disse kan vises inne i nettbanken. Brukes også ved initiering av betalinger til SPV. Vi sender betalingsinitieringer, inkl dato, beløp og melding.
SveaBruker for å sende faktura til inkasso. Ved avtaleinngåelse overføres informasjon om ditt selskap inkludert epost. For hver oversendte faktura overføres fakturainformasjon som beløp, navn, telefonnummer, epostadresse og adresse.
TypeformLøsning for lagring av svar på spørreundersøkelser - brukes både inne i applikasjonen for å få tilbakemelding fra deg som bruker og ved påmelding til kurs. Her overføres selve dataene du fyller ut i skjemaet, samt informasjon som fornavn, selskapstype og tidspunkt.
VippsBrukes for å sende fakturaen til Vipps eFaktura. For hver faktura vil vi spørre Vipps om kunde kan motta denne (gjennom å overføre kundeinformasjon som telefonnummer og epost). For fakturaer som så aktivt sendes via Vipps overføres fakturainformasjon som beløp, navn, telefonnummer, epostadresse og adresse.