Utveksling av data med tredjepart

Underleverandører

Dette er tjenester som vi bruker for alle brukere.

LeverandørBruk
New RelicOvervåkning av applikasjonen. Veldig lite overføres, men verktøyet sjekker også sporadisk informasjon som overføres til og fra database.
SentryLagrer, indekserer og varsler om feil i applikasjonen på serversiden. Ved feil lagres det informasjon om aktuell bruker og arbeidsoppgaver.
TrackjsLagrer, indekserer og varsler om feil i applikasjonen på serversiden. Ved feil lagres det informasjon om aktuell bruker og arbeidsoppgaver.
CrashlyticsLagrer, indekserer og varsler om feil i applikasjonen i apper. Ved feil lagres det informasjon om aktuell bruker og arbeidsoppgaver.
Google AnalyticsBrukes både i forhold til markedsføring og forbedring av applikasjonen ved å se på bruksmønstre.
Google Cloud StorageBackup av lagrede data.
Amazon (AWS-S3)Backup av lagrede data.
GoogleinnloggingDersom du velger å logge inn via Google i Fiken lagrer Google informasjon om hvor du har logget inn når.
AltinnSkjemaer til det offentlige med tilhørende informasjon. Innhold vil avhenge av type skjema, men både regnskapsdata og data om enkelte ansatte kan overføres.
MailchimpFor å kunne sende deg relevant informasjon fra Fiken, informasjon om ditt navn og din epost overføres.
MandrillTjeneste for å sende eposter fra Fiken som feks faktura. Informasjon om mottaker og avsender overføres i tillegg til selve eposten.
SendgridTjeneste for å sende eposter fra Fiken som feks faktura. Informasjon om mottaker og avsender overføres i tillegg til selve eposten.
FreshdeskAll informasjon som sendes til kundestøtte ved henvendelser over e-post og Facebook Messenger, samt spørsmål som sendes til "Spør regnskapsfører".
OlarkChat med kunde. Epost, aktuell side i applikasjonen overføres i tillegg til selve henvendelsen.

Samarbeidspartnere

Dette er tjenester/integrasjoner det er valgfritt om du som bruker vil ta i bruk i Fiken.

LeverandørBruk
DropboxFiler sendes over fra Dropbox til oss ved integrasjon. Kun filer fra en spesifikk mappe (pr foretak) hentes.
OneDriveSamme som over.
PeppolBruk i forbindelse med EHF. Ved registrering i ELMA sender man over epostadresse, telefonnummer, navn, etc. Når man sender selve fakturaen sendes det til mottakersystemet.
Goto WebinarDersom du melder deg på webinar overføres navnet og eposten din.
SveaBruker for å sende faktura til inkasso. Ved avtaleinngåelse overføres informasjon om ditt selskap inkludert epost. For hver oversendte faktura overføres fakturainformasjon som beløp, navn, telefonnummer, epostadresse og adresse.
DnbBrukes ved initiering av betalinger i DNB. Vi sender betalingsinitieringer, inkl dato, beløp og melding.
Sparebanken VestBrukes ved integrasjon mot SPV. Vi sender over noen nøkkeltall fra regnskapet ditt, samt frister, slik at disse kan vises inne i nettbanken.
iZettleHer henter vi kun data, men selve autentiseringen/påloggingen overføres til iZettle dersom du vil hente informasjon derfra.
TypeformLøsning for lagring av svar på spørreundersøkelser - brukes både inne i applikasjonen for å få tilbakemelding fra deg som bruker og ved påmelding til kurs. Her overføres selve dataene du fyller ut i skjemaet, samt informasjon som fornavn, selskapstype og tidspunkt.