Timeføring

Fører du timer selv eller har ansatte som gjør det? timeføring trenger ikke være et strev: Fiken gjør det enkelt å registrere timer, og lett å ha oversikt. Æresord!

1

Registrer timer

Timene registreres enten i egen app eller på web. De knyttes opp mot prosjekt og eventuell aktivitet, og du kan legge til interne og eksterne notater.

2

Få oversikt

Få oversikt på prosjekt-, person- eller selskapsnivå ved hjelp av egne rapporter. Fiken gjør det også enkelt å se når de ansatte er ferdige med registreringen for en gitt periode.

3

Send faktura

Fakturerbare timer ligger hele tiden klare i egen oversikt. Trykk på knappen, så lager Fiken fakturaen for deg. Du velger selv hvordan timer skal grupperes og hvilke detaljer som skal sendes med fakturaen.

Funksjoner

Vi tror også du kan ha glede av disse funksjonene i forbindelse med timeføring:

Egen app

Egen app for registrering av timer. Tilgjengelig for iOS og Android.

Timer/stoppeklokke

Skriv inn tidsbruk direkte eller bruk den integrerte stoppeklokka.

Godkjenn timer

Egen funksjon for å godkjenne timer/perioder. Oversikt over hvilke perioder en enkelt ansatt er á jour med.

Tilgangsstyring

Gi tilgang til timeføring til hvem du vil, når du vil. Du bestemmer om den ansatte kun skal ha tilgang til timeføring.

Prosjektkobling

Timer kobles automatisk mot opprettede prosjekter/Fikens prosjektmodul.

Gjør endringer

Superbrukere kan gjøre endringer på egne og andres timer. Praktisk om f.eks. en ansatt har sluttet eller er sykemeldt.

Send faktura

Egen funksjon for opprettelse av faktura for registrerte, fakturerbare timer. Velg detaljnivå på faktura og hvordan timer grupperes.

Rapporter/oversikter

Egne søkbare rapporter og oversikter for timeføring. Filtrer på periode, person, prosjekt eller aktivitet og gruppér resultatet som du vil. Støtte for eksport av resultat.

Nyfiken?

Frem til nå har mer enn 47 000 valgt Fiken - vi håper du også vil bli en av oss! Vi hjelper deg i gang med det vi selv mener er markedets beste support. Du er selvsagt invitert til gratis webinar/kurs.

Du kan prøve Fiken helt fritt i 30 dager. Vi har hverken bindingstid eller liten skrift. Bare et godt produkt. Etter det koster det 169/mnd for de aller fleste. Se fullstendig prisliste.

Prøv gratis i 30 dager